dimecres, 4 d’abril del 2007

FELICITAT

"No hi ha millor inversió que fer feliç la gent". La frase pertany - recorden el seu nom: a partir de hui mateix estarà donant que parlar , i molt - al candidat socialista a l'alcaldia del poble de Finestrat, a la comarca valenciana de la Marina Baixa, Nadal Galiana. La campanya electoral de les municipals i autonòmiques s'acosta , tot i que, sense oficialitat, ja l'estem vivint (o patint, segons es mire) ; i, enmig de despropòsits, promeses que sabem que mai no deixaran de ser això, i rebaixes que ho seran abans que comence la temporada de l'estiu , he trobat molt atractiva la proposta que fa el socialista Galiana. Sexe i vots , lligats (es poden acceptar les dos acepcions de "lligar" en este cas).

El fet és que l'alcaldable ja s'ha posat en marxa per a signar un conveni amb els farmacèutics d'esta riquíssima població de la costa alacantina (tot i que el seu terme està vòra mar i a l'interior, al peu del Puig Campana) per a que dispensen a càrrec dels pressupostos municipals les píndoles contra la disfunció erèctil als homes que ho necessiten i els joves que hagen tingut una "mala" nit plena de maldecaps després d'haver-s'ho passat "de conya" al llit o als marges, podran accedit, igualment, de manera gratuïta, a la pindola "del dia després".

Les actuacions , per al candidat - pobre home!, estic segur que hui l'han afusellat periodistes i adversaris polítics ! - volen contribuir a "augmentar la qualitat de vida dels ciutadans". I Nadal, recorden el nom del polític socialista en qüestió té molt clar que és importantíssim que els homes que no poden estar a l'alçada quan ariba el moment del sexe amb la parella vegen solucionat el problema "sense necessitat què això afecte la seua economia" .I de les dones que, ficats elles i les seues parelles , en matèria, s'hagen oblidat del comdó, s'haja trencat la gometa o ves a saber què pot haver passat en el fragor de la batalla sexual, puguen prendre , també gratuïtament, una pastilleta que els llevarà el maldecap. "No hi ha millor inversió que la que aconsegueix fer feliç la gent". Aplaudiments a la iniciativa.

Les propostes se sumen així a unes anteriors, ja implantades a la localitat per l'actual ajuntament regit pel també veterà socialista Miquel Llorca. Finestrat fa anys que disposa de subvencions municipals per a ulleres i lentilles, podòleg gratuït per als jubilats, revisions oculars i auditives també debades, gratuitat del dentista per a xiquets de 3 a 16 anys...i diagnòstic precoç i revisions de mama per a les dones, de tant en tant.

Es evident què els ajuntaments, les institucions més pròximes i que cobren directament molts dels nostres impostos , poden fer-nos una mica més feliços. També posant condicions adeqüades per a la pràctica d'un sexe de major qualitat. Que sempre és més vida. I d'això es tracta, no?

P.S. No vull tancar estes ratlles hui sense dir GRÂCIES , així amb unes lletres majúscules que pronunciades sonarien millor i més vives, a tots els metges i personal sanitari que durant uns quants anys han estat pendents de mi...i jo d'ells, clar. A la seua competència i dedicació els dec més salut, i he de dedicar-los este reconeixement i homenatjar-los. Perquè també a mi, com a milers de pacients , m'han donat millor vida. I això no és cap broma. Per a tots ells, que no sempre són ben entesos.