divendres, 11 de maig del 2007

ESCÀNDOL

A només uns minuts per al tret d'eixida de la campanya electoral oficial, res no ha estat deixat a l'aire i a la casualitat pel PP. L'escàndol està servit per a tots els qui no combreguem amb les "grans idees" i els "immensos beneficis" que es derivaran del fet que l'"amo" de la Fòrmula 1, Ecclestone, condicione la implantació de la cursa urbana d'este campionat a la ciutat de València a la victòria del PP en les pròximes eleccions.

Camps i Rita, encantats. Els veïns, espantats. Si guanyen , ja sabem què continuarem tenint: un gran aparador al món...una València - i un País - virtual i la real, indignada perquè a la seua ciutat i al nostre territori TOT sembla GRAN. Inclús la manca de serveis públics en condicions. La sanitat, l'educació, els col.legis , els barracons, les carreteres...l'assistència geriàtrica, la dependència física i psíquica...Tot, ací es GRAN....enormement defectuós i presidit per la mediocritat .

Estic encara sota els efectes , el xoc que m'acaba de provocar un publi-reportatge - que volien vendre'ns com a informació - de minuts i minuts a Punt 2, el segon canal de Canal 9, de la RTVV, pública , com saben. En ell s'han passejat davant meu tots els personatges que, els electors no ho vullguen, podrien repetir en el govern de les institucions del País Valencià. A compte de l'escàndol de la Fòrmula 1. I dic jo: estaria millor que no feren la Fòrmula...no?

Continuarà.