dijous, 15 de febrer del 2007

COVARD

L'ex president del govern espanyol, Aznar, ha suspés un acte públic que havia de celebrar hui als Estats Units per no haver de respondre les possibles preguntes d'un parell de periodistes espanyols. L'ex "d'allòqueliconvé", i com un profeta o telepredicador de la SEUA veritat, però pagat per la Fundació que a no tardar massa durà el seu nom i no l'actual FAES, es troba a Washington per a oferir debats i conferències. Però no està disposat a contestar segons quines coses.

I clar , els periodistes espanyols que volien assistir a un dinar-col.loqui organitzat per una veterana periodista, Carol Joynt, tenien interés en saber què deia el senyor Aznar sobre els interrogatoris de policies espanyols a presos de Guantànamo. La reportera ha hagut d'informar els periodistes que l'ex president no tenia cap interés, i tot i que havia intentat convéncer-lo de la conveniència de mantenir la cita, Aznar ha desconvocat...i la reportera, els periodistes d'allà i els d'aci...i el món sencer ens hem quedat sense respostes.

La periodista ha dit :"Li deu disgustar la premsa espanyola tant com a George W.Bush la nord-americana".

Segurament serà això.

Però no hem de patir gens: Un dia, en un Pozuelo o Quintanilla o en qualsevol poble o ciutat espanyola, europea o la mateixa universitat de Georgetown - i sense acceptar preguntes incòmodes - , l'ex d'Espanya i actual conseller de Rupert Murdoch es soltarà , una vegada més, la melena i dirà la veritat d'eixe episodi. La seua veritat - possiblement, una mentida més - d'aquell moment , trist i covard. Com sempre .

1 comentari:

El Lobo Estepario ha dit...

Miedo, esa es la palabra correcta, miedo a ser preguntando sobre temas espinosos, miedo da este señor que prometió abandonar la política y no se va ni a tiros de ella, seguro que si los periodistas hubieran sido de la COPE.... se contesta/engaña sin problemas.


Un saludo.