dissabte, 3 de febrer del 2007

MANIFESTACIONS

La caverna ideològica d'este país s'ha instal.lat en el carrer. Les seues constants campanyes - directes algunes ; altres ben projectades sobre el comú dels ciutadans - contra un govern que creuen il.legítim, la fan ben visible periòdicament. De vegades, llevat de l'estiu, ni tan sols es concedeixen - ni ens donen - un dia de descans per poder pensar si el que fan és allò que convé a eixa Espanya que duen "al còr" . Com pitjor...millor: es tracta de tornar a governar per damunt de qualsevol idea i persona. I ho defensen amb arguments que, pel que comprovem dia rere dia, calen entre milions de persones.

Vejam per exemple les consignes que han amotllat per a la manifestació de Madrid d'esta vesprada. Quin cinisme i quina manipulació!! El PP "secunda" (no convoca, diuen) la concentració que oficialment , fan els dirigents del Foro d'Ermua. I no els importa recuperar (?) la imatge d'una de les víctimes d'ETA més plorades pel conjunt del pais, la del regidor Miguel Angel Blanco. Però, clar, qui es pot negar a condemnar res que haja fet ETA? Ningú. Però la pregunta és per què d'eixe mode. La resposta la té el secretari general del PP. Acebes diu que només així s'acabarà amb ETA. Vostés ho creuen?

Tampoc el bisbe de Bilbao (i president de la Conferència Episcopal Espanyola, monsenyor Ricardo Blázquez ) creu que eixe camí - el del Foro i el PP, i l'AVT, i tots els qui esta vesprada cridaran "No a la negociació" - siga el convenient per acabar amb eixe lastre que ens pesa a tots massa...I per eixe motiu ha convocat els bascos a dir No a ETA amb un lema molt més positiu i per tant lluny de les tesis "derrotistes" de la caverna espanyola. Blázquez, que ja està patint la ira dels del NO sistemàtic a tot el que estiga al costat de les tesis de la majoria , vol que els creients i els que creuen en el diàleg que "treballen per la Pau".

Quede en "stand by" per saber què passarà a Madrid i Bilbao d'ací a unes hores.