dissabte, 17 de febrer del 2007

M.A.R.

Dos dels principals acusats en el procés de la matança de l'onmze de març de 2003 , a Madrid, han dit hui, categòricament, que no tenen res a vóre - ni tan sols coneixen - amb terroristes de la banda ETA. Un d'ells, El Haski , afirmava que eixa contingència és com "la pel.lícula de la medecina contra les paneroles; és la mateixa història".

Però un altre personatge clau - i fosc - de la història política espanyola més recent, l'ex portaveu del primer govern d'Aznar, Miguel Angel Rodríguez, no s'ha tallat gens i també sense complexos i amb el dó de l'oportunitat que caracteritza gent d'esta camada, ha dit que Espanya (se'ls omple la boca en dir este nom, que, no necessàriament, ha de coincidir amb el concepte que podem tindre altres ...) no només té dret a conéixer la veritat del què va passar aquella tràgica jornada, "sinò també quin grup terrorista va portar Zapatero a la Moncloa" ...

Com es pot tindre la fel tan amarga i intentar contaminar-nos a tots amb el seu execrable odi als qui no pensem com ells?